Om oss

Om oss

 

 

Pedin Friskvård har varit verksamma inom Friskvård sedan 2007.

Vi erbjuder personlig träning, manuell terapi samt samtalscoachning. 

 

Företaget drivs av mig Mikael Pedin som är licensierad personlig tränare med utbildning från Personal Training School i Stockholm, Av Branchrådet Svensk Massage certifierad massör och diplomerad massageterapeut, certifierad Coach samt självförsvars & närstrids -instruktör i Defendo & Krav Maga.

 

Jag arbetar med hela kroppen då det är summan av delarna som gör helheten.

Målet är alltid att förstå anledningen till dina symptom för att kunna komma åt den bakomliggande problematiken istället för att bara behandla symptomen och i träning och kostupplägg anpassar jag uppläggen efter din livssituation.


En behandling hos mig börjar med en anamnes (bakgrundsinformation om dina problem), därefter utför vi diverse hållningstester, muskel- och rörelsetester innan jag behandlar med manuell terapi.


Behandlingen innehåller en blandning av olika manuella tekniker där grunden är den terapeutiska formen av den Svensk klassisk massage, utöver massage använder jag olika terapeutiska strectchtekniker, triggerpunktsbehandling, dry needling mm.


Efter behandlingen får du hjälp med övningar för både styrka och stretch som du kan göra själv för att hjälpa kroppen samt ergonomitips för att förbättra din vardag.

 

Geografiskt täcker jag Södertörn, från Nynäshamn i söder, Tumba och norrut till Solna. Mottagningen huserar i Norra Sorunda där det finns lokal för massage, samtal och träningsrum med budomattor och gymredskap för personlig träning och självförsvarsträning.